Coevorden.nl debuteert met WIM 2.0

Gemeente Coevorden ging als eerste live met WIM 2.0 voor haar toptaken website. WIM 2.0 is het resultaat van het collectieve (kern)websiteproject WIM.

Ook gemeente Oldenzaal kiest voor WIM

Op 18 mei 2016 is de nieuwe website van gemeente Oldenzaal gelanceerd. Voor gemeente Oldenzaal is klantvriendelijke dienstverlening een belangrijk speerpunt.

Kampen kiest kernwebsite WIM

Sinds 15 december 2015 is de nieuwe website van de gemeente Kampen online. Ze maakt slim gebruik van de open source WIM-kernwebsite. De nieuwe WIM-website is sneller en informatie is beter vindbaar.

WIM wordt écht Enschedees

Op 2 december 2015 is het nieuwe www.enschede.nl gelanceerd. Enschede heeft nu een compacte toptaken website waarin de gebruikerservaring centraal staat.

Kernwebsite WIM trekt Groningse jas aan

Op 25 november jl. is de nieuwe website gemeente.groningen.nl gelanceerd. Gemeente Groningen maakt hiervoor gebruik van kernwebsite WIM van Coöperatieve vereniging Dimpact.

Emmen lanceert haar WIM-website met WindInternet

Sinds 28 juli heeft Gemeente Emmen haar nieuwe website op basis van WIM gelanceerd. Het nieuw emmen.nl is gebaseerd op websitemodel WIM van gemeentelijk samenwerkingsverband Dimpact.