Coevorden.nl debuteert met WIM 2.0

Gemeente Coevorden ging als eerste live met WIM 2.0 voor haar toptaken website. WIM 2.0 is het resultaat van het collectieve (kern)websiteproject WIM. Na het eerste succes was het tijd voor nieuwe innovatie. Daarvoor heeft vereniging Dimpact aan GoalGorilla de opdracht gegeven om WIM 2.0 te bouwen.

Coevorden kiest voor standaardisatie 

Gemeente Coevorden is al jaren lid van samenwerkingsverband Dimpact. Samenwerking, kennisdeling en standaardisatie van ICT heeft haar al veel opgeleverd. Voor Coevorden was het daarom logisch om ook in het WIM-project te stappen. Coevorden kiest bewust voor uitbreiding van de samenwerking naar het websitedomein. Goede online dienstverlening met toptaken, toegankelijkheid, standaardisatie en collectief opdrachtgeverschap zijn belangrijk voor Coevorden. 

Coevorden.nl 

De gemeente Coevorden heeft deze site vernieuwd en verbeterd. Met het vernieuwde uiterlijk en een verbeterde inhoud van de pagina zet de gemeente een grote stap vooruit in haar online dienstverlening.

Printscreen website gemeente Coevorden

Toptaken 

De nieuwe website is volledig ingericht volgens het ‘Toptaken-model’. Dit model zorgt ervoor dat, datgene waar mensen het meest naar zoeken, als eerste getoond wordt op de website.

Nieuws

Een stap verder met WIM, WIM 2.0

— In de afgelopen paar jaar hebben we bewezen dat samenwerking binnen WIM werkt. We hebben een leveranciersnetwerk...

Doe mee met het grote klantreis onderzoek

— Gemeenten kunnen kosteloos deelnemen aan een landelijk onderzoek naar de 'digitale klantreis' van tien producten en...

Coevorden.nl debuteert met WIM 2.0

— Gemeente Coevorden ging als eerste live met WIM 2.0 voor haar toptaken website. WIM 2.0 is het resultaat van het...