WIND Internet nieuw in Dimpact leveranciersnetwerk WIM website

WIND Internet – een Leeuwardense leverancier van websitediensten – is het nieuwste lid van het WIM leveranciersnetwerk. WIM is het Website en Intranet Model van gemeentelijk samenwerkingsverband Dimpact. WIND Internet ondersteunt Gemeente Emmen bij de implementatie en het beheer van de WIM-website van Emmen.

Goede relatie vormt basis

Gemeente Emmen heeft jarenlange goede ervaring met WIND Internet. De goede relatie tussen gemeente Emmen en WIND Internet vormde de basis voor de Emmense leverancierskeuze. “Als je in Dimpact-verband samenwerkt, moet je binnen de standaarden blijven die we met elkaar hebben afgesproken. Het mooie van de constructie in de samenwerking met WIND Internet is dat dit gebeurt. Terwijl we toch ook volop de ruimte pakken die er is voor eigen inbreng. Dat is een mooie werkvorm.” Aldus Antje Dekker directeur Emmen.

Nauwe samenwerking

WIND Internet had van oorsprong  weinig ervaring met Drupal. Door deelname aan het WIM-leveranciersnetwerk kan de leverancier ervaring opbouwen, onder andere door een nauwe samenwerking met  Dutch Open Projects (DOP). DOP heeft al meerdere gemeenten ondersteund bij de implementatie van het WIM-model.  “Om goed bekend te raken met het WIM-model hebben we ons aangesloten bij het WIM leveranciersnetwerk. Hierdoor kunnen we de samenwerking met gemeente Emmen voortzetten en de kwaliteit blijven leveren die zij van ons gewend zijn.” aldus Gerard Wijngaarden van WIND Internet.

logo-windinternet

Over het WIM-Leveranciersnetwerk

Het WIM-leveranciersnetwerk biedt ondersteuning bij implementatie en beheer van gemeenten die werken met het WIM-model . Elke gemeente kiest haar eigen leverancier voor het beheer en onderhoud van haar WIM-website versie. Het leveranciersnetwerk werkt samen en deelt kennis met elkaar om gemeenten zo optimaal te ondersteunen. WIND Internet is een nieuw lid van dit netwerk.

 

Tags:

Nieuws

Een stap verder met WIM, WIM 2.0

— In de afgelopen paar jaar hebben we bewezen dat samenwerking binnen WIM werkt. We hebben een leveranciersnetwerk...

Doe mee met het grote klantreis onderzoek

— Gemeenten kunnen kosteloos deelnemen aan een landelijk onderzoek naar de 'digitale klantreis' van tien producten en...

Coevorden.nl debuteert met WIM 2.0

— Gemeente Coevorden ging als eerste live met WIM 2.0 voor haar toptaken website. WIM 2.0 is het resultaat van het...